Sponsoren

Duosport heeft al heel lang een nauwe band met Lacustris, natuurlijk omdat beide organisaties vol schaatsfanatici zitten. Duosport is al vele jaren actief op het ijs van het Triavium. Lacustris heeft zelfs in de boekhouding van Duosport “crediteurnummer 2”, wat betekent dat het een van de eerste organisaties is, waaraan Duosport een bedrag aan heeft overgemaakt. Bovendien staat de deur van Duosport altijd open als Lacustrianen hun schaatskwaliteiten willen aanwenden om instructeur te worden! Dit hebben al velen gedaan, tot grote tevredenheid van zowel Duosport als Lacustris.

Cafe Maxim is het café waar de maandelijkse borrel van Lacustris plaatsvindt. Het is gevestigd in de gezellige wijk Bottendaal, een prima plek om gezellig een drankje te doen met vrienden. Lacustris is er dan ook elke derde woensdag van de maand te vinden, maar ook buiten deze gezellige borrels om ontvangt Café Maxim je graag een keer voor een speciaalbiertje.

Bascafé is al jarenlang een gezellig café in Nijmegen waar regelmatig leuke feestjes georganiseerd worden. Lacustris nodigt hier zelf ook een aantal keer per jaar schaatsers en studenten uit om samen een feestje te komen vieren. Buiten deze feestjes staat de deur van het Bascafé ook open om te komen genieten van een drankje!

Brun Schaats- en Skeelersport is de specialist voor schaats- en skeelerattributen en is hierin al meer dan dertig jaar actief. De winkel is gevestigd in Heumen en hier kan je terecht voor advies op maat voor je nieuwe schaatsen of skeelers. Daarnaast biedt Brun ook tweedehandsmateriaal aan, dit is voor studenten natuurlijk altijd interessant. 

In het Stadscentrum van Nijmegen zit De Waagh, het mooiste gebouw van Nijmegen! Eeuwen geleden is de Waagh ontstaan als een gebouw waar het precieze gewicht van etenswaren bepaald kon worden zodat er niet gesjoemeld kon worden op de markt met het gewicht en de prijs. Vandaag de dag kun je het eten niet meer wegen maar wel consumeren. Voor een lekker hapje eten of een heerlijk drankje op het terras kun je terecht bij de Waagh. Wist je bijvoorbeeld dat je voor €9.95 er al terecht kun voor de Waaghap, een heerlijk twee gangen menu! Niet alleen voor een hapje eten kun je er terecht. De Waagh is ook een geschikte locatie voor het organiseren van feesten.

MMFysio is een fysiotherapie praktijk die gevestigd is in Nijmegen, Malden en Molenhoek. MMFysio is een brede fysiotherapiepraktijk die een focus heeft op de behandeling van ondere andere sporters. Dankzij hun expertise kunnen onze leden goed terecht bij MMfysio indien er blessures ontstaan bij een van de vele sporten die we bij Lacustris doen gedurende het winter- en zomerseizoen. 

Knaek. Dé studentenkortingsapp.
Onbeperkt geld besparen met de app op meer dan 1.000 locaties en online!

De slogan van Schrobbelèr is: Waar vriendschap gevierd wordt komt schrobbelèr op tafel.En laten we bij Lacustris zeker onze vriendschap vieren. Tijdens verschillende activiteiten zorgt Schrobbelèr voor een lekkere versnapering.