Trainingskamp in Zakopane 2019

Winterkampen

Lacustris organiseert elk jaar diverse kampen of weekenden. De grootste reis die we hebben voert ons elk jaar weer langs een andere grote ijsbaan in het buitenland. Hierbij kun je denken aan steden zoals Inzell, Zakopane, Collalbo of Erfurt. Samen met de studentschaatsers uit Eindhoven trekken we er voor een week op uit, om lekker te trainen en uiteraard is het natuurlijk ook hartstikke leuk! Er worden verschillende niet-sportgerelateerde activiteiten georganiseerd.


Het tweede weekend dat gehouden wordt, blijft wat dichter bij huis. In november / december organiseert de activiteitencommissie een weekend in Enschede of Heerenveen. Naast dat we hier op het ijs staan, staat dit weekend vooral in het teken van gezelligheid en spelletjes.

Lekker schaatsen in Enschede!

Zomerkampen

Tijdens de introductie wordt er voor nieuwe leden een introweekend georganiseerd. Het doel hiervan is dat de nieuwe leden elkaar, en de vereniging, wat beter leren kennen. Dit kamp is altijd erg gezellig. We doen diverse spellen en leren elkaar goed kennen.

Een tweede kamp voert ons naar de Belgische Ardennen. Samen met de Wageningse studentenschaatsvereniging IJzersterk gaan we in het hemelvaartweekend fietsen in de Ardennen. Lekker klimmen en bij mooi weer alvast de lijntjes bijwerken. 


Mocht je ook in de zomer willen schaatsen, is er vaak de mogelijkheid om met andere studentenschaatsverenigingen het zomerijs op te zoeken in bijvoorbeeld Inzell.