Word lid van de mooiste vereniging in Nijmegen

Wil je een mooie kont? Bij Lacustris wordt-ie mooi rond!

Formulier wordt geladen …


* De machtigingsformulieren zijn hieronder in te zien

Voorwaarden lidmaatschap

Om lid te worden van Lacustris dien je student te zijn of minder dan één jaar geleden te zijn afgestudeerd. Daarnaast is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige sportkaart of verenigingskaart bij het Radboud Sportcentrum tijdens je gehele lidmaatschap. Zorg dus dat je deze op tijd aanvraagt/verlengt, anders riskeer je een boete.

Lidmaatschap en contributie

Ons standaardlidmaatschap kost slechts €40 per jaar en hiermee kun je zowel aan de zomer- als de wintertrainingen deelnemen. Daarnaast kun je alle activiteiten van Lacustris bijwonen en heb je stemrecht bij de algemene ledenvergadering.

We bieden ook de mogelijkheid om elke week naast de twee reguliere schaatstrainingen ook een marathontraining te kunnen volgen. Hiervoor vragen we €10 extra bovenop de standaardcontributie. Aanmelden voor deze trainingen kan via het inschrijfformulier of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Bij [email protected] kun je terecht voor meer informatie over de marathontraining en marathons in het algemeen.

Train je alleen mee in de zomer of word je lid tussen april en september? Meld je dan aan als zomerlid zodat je de zomer voor het nieuwe schaatsseizoen al mee kunt trainen. Het zomerlidmaatschap kost €12.50 en daarmee ben je volwaardig lid gedurende de zomerperiode. Het lidmaatschap zal automatisch worden omgezet in een standaardlidmaatschap, tenzij het lidmaatschap wordt opgezegd voor de uiterlijke afmelddatum (eind augustus).

Houd je zowel van schaatsen als van wielrennen? Dat komt dan goed uit, want in samenwerking met NSWV Mercurius is het combilidmaatschap opgezet. Dit houdt in dat Mercuriusleden €5 korting krijgen op het lidmaatschap bij Lacustris, en vice versa. Je krijgt de korting bij de vereniging waar je als laatst lid van bent geworden.

Actief lidmaatschap

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je actief lid wilt worden of niet. Dit heeft niks te maken met hoe fanatiek je wilt gaan trainen, maar gaat over je bijdrage aan het reilen en zeilen van de vereniging. Er zijn namelijk verschillende commissies binnen de vereniging die Lacustris de leuke vereniging maken die het is, en die kunnen altijd versterking gebruiken. Daarnaast staat aan het hart van de vereniging natuurlijk het bestuur, dat ieder jaar wisselt van samenstelling. Als je aangeeft dat je actief lid wilt zijn betekent dit natuurlijk niet dat je direct in een commissie of het bestuur wordt geplaatst, maar zul je wel benaderd worden als er commissie- en/of bestuursleden nodig zijn.

Leenschaatsen/-skeelers

Wil je graag lid worden, maar ben je helaas (nog) niet in het bezit van een mooi paar schaatsen? Geen zorgen, je kan als Lacustrislid gratis gebruik maken van de leenschaatsen. En ook in de zomer is alles voor je geregeld, want naast skeelers kun je ook skeelerbescherming lenen.

Aanmelden

Overtuigd? Klik dan hier om je aan te melden of klik op de button op de homepage!

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij het bestuur door te mailen naar [email protected], of natuurlijk door een Lacustriaan aan te spreken op de ijsbaan.40